Borsvinget 27, Bullerup, 5320 Agedrup

Fremragende indflytningsklar villa, med perfekt planløsning.

Velkommen til denne utrolig velholdte villa i det eftertragtede Agedrup-område, beliggende på Borsvinget 27. Med sine 127 kvadratmeter er denne ejendom den perfekte mulighed for en voksende familie eller parret, der ønsker ekstra plads.

Når du træder indenfor, vil du straks bemærke det rummelige, nyere køkken/alrum. Dette åbne rum byder på moderne faciliteter, stilfulde designelementer og masser af naturligt lys - det perfekte samlingspunkt for familien.

Huset indeholder tre rummelige soveværelser, der alle har rigelig plads til opbevaring. De store vinduer i hvert værelse sikrer en masse naturligt lys og skaber en behagelig og indbydende atmosfære.

Badeværelset er holdt i lyse klinker og opgradet med stilfyldt møblement.

Foruden disse faciliteter, er der et praktisk bryggers, der giver ekstra plads til opbevaring og vask - et essentielt rum for enhver travl husstand.

Den store stue er det ideelle sted at slappe af efter en lang dag. Med sine store vinduer og adgang til den dejlige terrasse, er der rig mulighed for at nyde solnedgangen fra sofaen eller invitere venner og familie over til hyggelige grillaftener.

For de håndværksinteresserede er der et værksted, der er perfekt til diverse projekter eller opbevaring.

Ejendommen er beliggende på en stor grund, som byder på masser af plads til leg, havearbejde eller bare afslapning i solen.

Beliggenheden er fantastisk - med kort afstand til skoler, indkøbsmuligheder og naturen. Her får du det bedste fra begge verdener; ro og fred i et trygt nabolag, samtidig med at du har nem adgang til alle faciliteter.

Gå ikke glip af denne chance for at blive ejer af denne skønne villa på Borsvinget 27 - en bolig, der virkelig skal opleves!