Pomosavej 45, Søhus, 5270 Odense N

Rummelig familievilla i Søhus

Velkommen til Pomosavej 45, en charmerende ejendom beliggende i det eftertragtede Søhus-område. Denne skønne bolig blev opført i 1970 og med et rummeligt boligareal på 138 kvadratmeter, tilbyder denne ejendom komfortabel og praktisk plads til hele familien.
Du bliver mødt af en dejlig entré, der fører dig ind i et skønt køkken, hvor der er plads til en skøn spisekrog. Fra køkkenet leder en åben planløsning dig ind i en dejlig stor vinkelstue, hvor store vinduespartier slipper naturligt lys ind og giver en følelse af rummelighed og luftighed. Fra stuen er der direkte adgang til en skøn terrasse, perfekt til udendørs servering, afslapning og sociale sammenkomster med familie og venner.
Denne ejendom har i alt fire velproportionerede værelser, ideelt for en voksende familie eller for dem, der har brug for ekstra plads til gæster eller kontor. Ud over værelserne finder du et rummeligt badeværelse, som tilbyder både brus og badekar, samt et praktisk gæstetoilet.
For praktisk hverdagsliv inkluderer ejendommen også et bryggers, hvor du kan udføre daglige gøremål som vask, tørring og opbevaring.
Udenfor venter der en rummelig garage, samt en praktisk carport, der giver mulighed for at bilen kan holde sig tør mod vejr og vind.
Pomosavej 45 tilbyder ikke kun et charmerende og komfortabelt hjem, men også en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Søhus-område, med nem adgang til rekreative muligheder, skoler, indkøbsmuligheder og andre gode faciliteter.