Bækskov 5, 5290 Marslev

Indflytningsklar villa med god planløsning

Velkommen til denne indbydende bolig beliggende på Bækskov 5, i det charmerende Marslev-område. Dette hjem tilbyder en række attraktive features og rummelige omgivelser for hele familien.

Når du træder ind i hjemmet, vil du straks bemærke det flotte køkken, der flyder sammen med stuen i en åben og indbydende forbindelse. Dette åbne koncept skaber et ideelt miljø for familiemiddage og underholdning. Køkkenet er udstyret med moderne bekvemmeligheder og masser af opbevaringsplads, der gør madlavning til en leg.

Huset præsenterer et unikt design med forskudte plan, der tilføjer en interessant dynamik og en følelse af rummelighed i boligen. De forskudte niveauer skaber et spændende visuelt element og tillader en god separation af de forskellige funktionelle områder.

Det store soveværelse er en privat retræte med masser af plads til at slappe af efter en lang dag. Derudover tilbyder huset en stue, som tidligere har fungeret som et ekstra værelse, der kan bruges efter behov.

Badeværelset er moderne og stilfuldt designet med opdaterede bekvemmeligheder, der sikrer en behagelig start på dagen. Der er også et praktisk gæstetoilet i kælderen, som er ideelt, når du har gæster.

Kælderen rummer to gode disponible rum, der kan tilpasses til forskellige behov, hvad enten det er som hobbyrum, træningsrum eller kontor. Disse ekstra rum i kælderen tilføjer en yderligere fleksibilitet til denne dejlige bolig.

Bækskov 5 i Marslev er mere end bare et hus; det er et hjem fyldt med muligheder og klar til at byde sin næste familie velkommen.