Buen 8, Bullerup, 5320 Agedrup

Stor velholdt villa i Bullerup med mulighed for at sætte sit eget præg.

Velkommen til Buen 8 i Agedrup - en unik bolig, hvor alt fremstår originalt og mulighederne er mange.
Er du på udkig efter en bolig, der giver dig friheden til at sætte dit eget præg? Så er Buen 8 netop det sted, du har lidt efter.
Når du træder ind ad døren på Buen 8, mødes du af en rummelig entre, der fører dig ind i boligens hjerte. Stuen er indrettet til hygge og komfort, og den åbner op til en dejlig have, hvor børnene kan lege frit og sikkert- Stueplan rummer desuden et praktisk badeværelse, og 2 værelser. Bryggerset er udstyret med alle nødvendige faciliteter og er perfekt til opbevaring og vaskerelaterede opgaver.
På første sal finder du en rummelig repos, der kan fungere som et ekstra opholdsområde eller et læsehjørne. Her er der adgang til yderligere 3 gode værelser, der giver rigelig med plads til hele familien. Et ekstra badeværelse på denne etage sikrer, at der aldrig er kø om morgenen.
Til ejendommen hører også en rummelig garage.
Buen 8, er mere end bare et hus. Det er et hjem, hvor minder skabes, og drømme realiseres. Med sin ideelle placering i Agedrup er du tæt på både natur, skole og indkøbsmuligheder. Det er det ideelle sted for børnefamilien. Gå ikke glip af chancen for at blive den næste lykkelige ejer af denne skønne bolig. Kontakt os for en fremvisning i dag!