Arendalsvænget 1, Bullerup, 5320 Agedrup

Stor moderniseret familievilla i Bullerup – Indflytningsklar!

Velkommen til Arendalsvænget 1 i skønne Bullerup - en fantastisk ejendom, der oprindeligt blev opført i 1966 og senere har fået en stilfuld tilbygning i 2016. Denne smukke bolig er renoveret og fremstår fuldstændig indflytningsklar, klar til at opfylde drømmen om den perfekte familiebolig.
Boligen tilbyder 178 kvm moderne og veludnyttet bolig. Ved ankomst bliver I mødt af en rummelig entre, som giver adgang til både bryggers og et gæstetoilet. Herfra ledes i videre til hjertet af hjemmet - et lyst og indbydende køkken/alrum, hvor stuen ligger i åben forbindelse og skaber masser af plads til samvær med familie og venner. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solen og hyggelige grillaftner.
Værelsesafdelingen byder på hele fire store værelser, som giver rigelig plads til både børn og gæster. I denne afdeling finder I også et stort badeværelse, som er udstyret med gulvvarme, hvilket sikrer komfort året rundt.
Udenfor finder I en garage med indbygget udhus, der giver masser af opbevaringsplads til både bilen og diverse redskaber.
Denne ejendom er ideel for familien, der ønsker en rummelig og moderne bolig i et fredeligt og naturskønt område. Her finder I alt, hvad I har brug for i hverdagen - skole, daginstitutioner, indkøb og fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Nærområdet byder på skønne naturområder, der indbyder til gåture, cykling og andre udendørsaktiviteter. Samtidig er I kun en kort køretur fra Odense og alle dens faciliteter.
Kontakt os i dag for at opleve denne perle i Bullerup og lad jer forføre af det charmerende og familievenlige miljø på Arendalsvænget 1!