Kodrivervænget 8, Dyrup, 5250 Odense SV

Velindrettet villa på lukket vænge i Dyrup – med fantastisk udsigt

Drømmer du om en lys og velholdt bolig, der kombinerer komfort, plads og en enestående beliggenhed? Så bør du ikke gå glip af denne skønne ejendom på Kodrivervænget 8 i Dyrup.
Denne attraktive bolig blev opført i år 1980 og er løbende blevet moderniseret. Ejendommen byder på hele 191 kvadratmeter boligareal, suppleret af en rummelig kælder på 130 kvadratmeter. Stueplan byder blandt andet på fire velindrettede værelse, to badeværelser og et gæstetoilet, så der er der rigeligt med plads til hele familien og gæster. Husets største badeværelse inkluderer endda en sauna, som ligger i forbindelse med forældresoveværelset og danner sin egen afdeling.
Kælderen rummer en rummelig garage samt seks disponible rum, der kan tilpasses efter behov. Der er også et ekstra toilet i kælderetagen, hvilket giver ekstra bekvemmelighed og fleksibilitet.
Beliggende i bunden af et lukket vænge, kan du nyde den fortryllende udsigt over skov og marker direkte fra din sydvendte terrasse. Her får du det bedste af begge verdener - roen og skønheden i naturen kombineret med bekvemmeligheden ved at bo tæt på byens faciliteter.
Inden for gåafstand finder du flere daginstitutioner og Højmeskolen, samt idrætshallen og svømmehallen, perfekt til aktive familier. Med blot få minutters cykeltur når du indkøbsmuligheder. Motorvejsnettet er inden for kort køreafstand, hvilket gør det nemt at komme til og fra arbejde eller andre destinationer. Naturelskere vil også sætte pris på den korte cykeltur til Stenløse Skov og den smukke natur ved Odense Å.
Alt i alt byder Kodrivervænget 8 på en unik mulighed for at bo i harmoni med naturen, samtidig med at du er tæt på byen. Kontakt os i dag for en fremvisning.