Østerbæksvej 5, 1. tv., 5230 Odense M

Østerbæksvej 5, 1.tv - Indflytningsklar andelslejlighed

Velkommen til denne indbydende andelslejlighed, klar til indflytning og beliggende på en yderst attraktiv adresse. Denne charmerende bolig, hvor komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd. Med renoveret køkken fra 2018, der imponerer med moderne faciliteter og rigelig opbevaringsplads til madlavning.
Boligen byder desuden på to rummelige værelser, hvoraf det ene forkæler dig med direkte adgang til en skøn altan. Her kan du nyde rolige øjeblikke, frisk luft og den beroligende udsigt, der skaber en perfekt ramme for afslapning.
Udover altanen har boligen også adgang til et fælles have miljø, som er ideelt til udendørs samvær og hyggelige stunder med familie og venner.
Flere studerende efterspørger netop dette område, på grund af sin bekvemmelige nærhed til handlemuligheder, offentlig transport og flere af Odenses uddannelsesinstitutioner. Desuden nyder området godt af rolige omgivelser tæt på Munkedammen og Odense Å, hvor skønne grønne områder indbyder til afslappende gåture og frisk luft. Du finder også nem adgang til centrum samt cykelafstand til Munkemose, gågade og SDU, hvilket gør pendling til studier eller arbejde til en lethed.
Ejerforeningen bag denne charmerende andelslighed er solidt forankret i en sund økonomi.
Denne andelslejlighed på Østerbæksvej 5, 1.tv kombinerer bekvemmelighed, moderne komfort og en attraktiv beliggenhed, hvilket gør den til det perfekte hjem for dig, der søger det bedste af både byliv og naturlige omgivelser. Kontakt os gerne for en fremvisning, så du kan opleve alt, hvad denne skønne bolig har at byde på.