Kirsebærhaven 10, Bullerup, 5320 Agedrup

Charmerende familiebolig med moderne touch i Agedrup

Velkommen til Kirsebærhaven 10 i det charmerende Agedrup! Den rummelige familiebolig strækker sig over hele 130 kvadratmeter og byder på tre gode værelser og en stor lys vinkelstue med direkte adgang til en hyggelig terrasse, der inviterer til afslappende stunder og udendørs hygge i dit eget fristed.
Den særdeles velholdte villa præsenterer sig med et moderne touch og en indbydende atmosfære. Efter en omfattende renovering af taget i 2016 blev boligen ligeledes opdateret med nye lofter og gulve, der tilfører en frisk og moderne fornemmelse til boligen.
Udenfor venter en praktisk garage med et skur forlængelse, der giver rig mulighed opbevaring af bil, værktøj, haveredskaber og skaber en unik mulighed for at udfolde hobbyer og projekter.
Beliggende i fredeligt lukket vænge, er denne bolig ideel for børnefamiliers behov for tryghed og ro. Med sin optimale placering i Agedrup har du nem adgang til den omkringliggende natur, skole og indkøbsmuligheder, hvilket gør dette til det perfekte hjem for din familie.