Stationsvej 142, 5330 Munkebo

Indflytningsklar murermestervilla på 234 etagemeter

Velkommen til Stationsvej 142, en charmerende murermestervilla, som stolt rejser sig i det idylliske Munkebo. Denne imponerende ejendom, oprindeligt opført i 1937, præsenterer sig som en moderne og indflytningsklar oase med sine 148 bolig kvadratmeter fordelt over to etager.
Ved ankomsten vil du straks blive betaget af den velholdte facade og den betagende udsigt ud over de åbne marker, der strækker sig så langt øjet rækker.
Stueplan byder på en indbydende atmosfære, perfekt til familiens samvær. Det åbne køkken/alrum udgør hjertet af hjemmet, hvor I kan nyde lækre måltider og hyggelige stunder sammen. Med direkte adgang til den dejlige træterrasse kan I virkelig få glæde af udendørslivet. Den elegante forbindelse mellem køkken/alrum og stuen skaber et harmonisk flow, der gør det let at bevæge sig rundt i hjemmet. Et praktisk toilet sikrer bekvemmelighed i dagligdagen, og det indbydende værelse giver jer ekstra plads til at tilpasse rummets anvendelse efter behov.
På første sal venter jer tre rummelige værelser, hvoraf det største har direkte adgang til en charmerende balkon. Fra første salen kan du også nå en hyggelig hems. Første salen byder desuden på et stort badeværelse, der fuldender dette niveau med sin rummelighed og komfort.
Kælderen tilbyder yderligere plads og funktionalitet med sine imponerende 86 kvadratmeter. Her finder du hele tre disponible rum, der nemt kan tilpasses efter dine behov. Derudover er der et praktisk vaskerum samt et toilet, der fuldender dette hjem med funktionalitet og stil.
Beliggenheden på Stationsvej 142 er ideel, blot 3 minutters kørsel fra Agedrup, har I let adgang til handlemuligheder og en nem forbindelse til O3, hvilket gør det til en ideel beliggenhed for både pendlere og børnefamilier på farten.
Denne murermestervilla er ikke bare et hjem, det er en oase af ro og komfort, hvor fortidens charme møder nutidens bekvemmeligheder. Tag det første skidt mod dit drømmehjem og oplev alt, hvad Stationsvej 142 har at tilbyde.