Borsvinget 29, Bullerup, 5320 Agedrup

Indflytningsklar villa med 200 etagemeter og stor grund

Velkommen til Borsvinget 29 - En charmerende oase i Bullerup. Villaen er opført i 1950 og er løbende blevet moderniseret gennem årene, hvilket resulterer i, at ejendommen i dag fremstår moderne, samtidig med at de charmerende detaljer er bevaret.
Husets tre etager giver jer imponerende 200 etagemeter, der emmer af lys og en indbydende atmosfære fra kælder til kvist.
I stueplan er det opholdsrummene der er i centrum. Her venter jer et velholdt køkken med lyse moduler og fine detaljer. Fra køkkenet er der direkte udgang til den store træterrasse, der indbyder til hyggelige øjeblikke med familie og venner. Gennem køkkenet bliver I inviteret ind i den velindrettede stue, hvor en spiseplads og en hyggelig sofagruppe skaber den perfekte atmosfære for afslapning og hyggelige sammenkomster. I stueplan venter der jer også et nydeligt badeværelse med gulvvarme for ekstra komfort.
På førstesalen mødes I af en charmerende repos der giver adgang til to rummelige værelser. Et praktisk toilet og et walk-in closet fuldender denne etage med stil og funktionalitet.
I kælderen venter der jer tre disponible rum, der kan tilpasses efter jeres behov og ønsker, herunder er det største disponible rum med gulvvarme. Derudover venter et lækkert vaskerum, der gør de huslige pligter til en leg.
Denne villa er en sand perle af charme og karakter. Med en stor grund på 1.436 m2 har du masser af plads til at nyde udendørslivet. En rummelig carport med indbygget udhus tilbyder praktisk opbevaring til både bil og haveredskaber.
Borsvinget 29 er ikke bare et hjem - det er en livstil. Her kan du skabe minder og nyde livet i smukke omgivelser og med både natur, skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder inden for rækkevidde, udgør dette hjem det perfekte udgangspunkt for en lethed i hverdagen.