Vestergade 19, 5492 Vissenbjerg

Indflytningsklar murermestervilla på 245 etagemeter

Velkommen til Vestergade 19! Denne charmerende murermestervilla er en sand perle, der byder på en yderst velholdt bolig, der løbende er blevet moderniseret. Blandt andet blev taget udskiftet i 2008.
I stueplan mødes I af en rummelig indretning med køkken, spisestue og stue, der strømmer naturligt sammen og danner hjertet af hjemmet. Fra denne etage er der desuden direkte udgang til en super lækker træterrasse, hvor I kan nyde solrige dage og hyggelige timer i godt selskab.
Førstesalen byder på to rummelige værelser og et badeværelse, alle med naturligt lysindfald, der giver en behagelig og indbydende stemning. Den moderniseret kælder tilbyder yderligere tre disponible rum samt et stilfuldt badeværelse, som blev renoveret i 2024. Et af de disponible rum har direkte udgang til haven, hvilket gør det ideelt som kontor, hobbyrum eller ekstra opholdsrum. Kælderen er desuden udstyret med gulvvarme, der sikrer en behagelig temperatur året rundt.
Haven er dejlig overskuelig og nem at holde, med en stor græsplæne, hvor terrassen bliver det naturlige samlingspunkt for familie og venner til grillfester og afslappende stunder under åben himmel.
I Vissenbjerg går det daglige puslespil nemt op. Inden for gåafstand finder I både Vissenbjerg Skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og skøn natur. Samtidig kan I nå den nærmeste motorvejsafkørsel på blot 5 minutter, hvilket gør hverdagen let og bekvem.
Vestergade 19 er ikke bare et sted at bo, det er et hjem, der indbyder til livskvalitet og trivsel. Tag det første skridt mod din drømmebolig og kontakt os for en fremvisning i dag!