Sparretornvej 27, 5230 Odense M

Indflytningsklar villa med charme på parklignende grund

Velkommen til Sparretornvej 27, en indflytningsklar villa der emmer af charme og sjæl. Ejendommen er placeret på en parklignende grund på hele 1042 kvadratmeter, hvilket giver masser af plads til både afslapning og udendørs aktiviteter. Den afskærmede hjørnegrund er smukt anlagt og støder op til store grønne arealer og Munkebjerg Park.
Boligarealet på 168 kvadratmeter er fordelt på en gennemtænkt planløsning, der gør boligen ideel for både børnefamilier og par. Stueplan byder på et moderne køkken/alrum i åben forbindelse med en rummelig spisestue, hvor der er plads til gode stunder med familie og venner. Fra spisestuen kan man nemt gå videre ind i den hyggelige stue, herfra er der direkte udgang til en skøn terrasse, hvor man kan nyde udsigten over haven.
I den ene ende af boligen finder I børneafdelingen, der består af tre lyse og indbydende værelser samt et badeværelse. I den anden ende af boligen finder i et gæstetoilet, efterfulgt af det hyggelige forældre soveværelse, som har direkte udgang til et hyggeligt udendørsområde.
Kælderen, som udgør 74 kvadratmeter, byder på flere gode disponible rum, køkken og badeværelse der kan anvendes efter behov - perfekt til opbevaring, hobbyrum eller lignende.
Derudover finder I et dejligt bryggers og et ekstra badeværelse i kælderen, hvilket giver ekstra bekvemmelighed.
Beliggenheden er yderst attraktiv med kort afstand i bil til blandt andet Bilka, Rosengårdscenteret, det nye OUH og motorvejen. Dette gør det nemt at få adgang til alle nødvendige faciliteter, samtidig med at man bor i rolige naturskønne omgivelser.
Sparretornvej 27 er den perfekte bolig for dem, der ønsker en kombination af moderne komfort og charmerende omgivelser. Kontakt os for en fremvisning og oplev selv denne unikke ejendom.