Degesvænget 18, Seden, 5240 Odense NØ

Totalrenoveret villa med rummelig garage i Seden

Velkommen til Degesvænget 18, en perle beliggende i det rolige Seden i Odense NØ. Denne indflytningsklare villa på 133 kvadratmeter står klar til at blive dit næste hjem. Huset er opført i 1964, er totalrenoveret indvendigt i 2022 og fremstår nu moderne med en række moderne opdateringer, herunder gulvvarme i hele boligen, hvilket sikrer en behagelig og ensartet varme året rundt. Desuden nyder boligen godt af vinduer og tag fra 2019.

Ved ankomst mødes du af en velholdt forhave og indkørsel, der leder dig til husets hoveddør samt garage. En af husets store fordele er netop garagen, som med sine 39 kvadratmeter give rigeligt med plads til opbevaring og mulighed for værksted. ?En del af garagen er udnyttet til et disponibelt rum med toilet, som kan benyttes efter behov til fx kontor eller lignende.

Indenfor venter der jer et lyst og indbydende køkken-alrum, der fungerer som boligens hjerte.
Køkkenet er moderne med stilfulde elementer, der både er funktionelle og æstetisk tiltalende. De åbne rum og store vindespartier skaber en dejlig atmosfære og giver masser af naturligt lys. Her er der rig mulighed for at samle familien til madlavning og hyggelige stunder.

Boligen indeholder fire lyse og rummelige værelser. Disse værelser giver mulighed for at indrette både soveværelse, værelse og eventuelt hjemmekontor. Grunden på 683 kvadratmeter er anlagt med en dejlig have, der inviterer til udendørsaktiviteter og hyggelige grill-aftener. Beliggende på et fredeligt, lukket vænge, er dette hjem ideelt for børnefamilier og dem, der ønsker ro og privatliv.

Degesvænget 18 er perfekt beliggende i et eftertragtet kvarter i Seden. Området er kendt for sine grønne omgivelser nærhed til natur, hvilket giver gode muligheder for gåture og cykling. Der er også kort afstand til lokale indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Offentlig transport er let tilgængelig, og der er gode vejforbindelser til Odense centrum samt kort afstand til O3.

Med sin gennemførte renovering, funktionelle indretning og attraktive beliggenhed er Degesvænget 18 et oplagt valg for dig, der ønsker et indflytningsklart hjem i et skønt kvarter. Kontakt os i dag for en fremvisning.